Het retourproces
Voor een snelle afhandeling vragen we je om even contact met ons op te nemen via het contactformulier. Vervolgens ontvang je van ons een retournummer en de juiste retourgegevens voor binnen Nederland, prijzen van de retourzending zijn te vinden op https://www.postnl.nl/tarieven/. Print het retourformulier en stuur dit mee met je retour. Schrijf het retournummer op het formulier en stuur het mee in de doos.

Nadat wij het product hebben ontvangen wordt het gecontroleerd door een specialist. Als het product gecontroleerd is, dan wordt het overgedragen aan onze klantenservice. Zij doen de verdere afhandeling en vergoeding.

Retourzendingen zijn voor het risico van de koper. Soosio is niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van retourzendingen en producten.

Terugbetalen geretourneerd artikel
Je ontvangt je aanschafbedrag terug indien de producten ongebruikt en onbeschadigd én in de originele verpakking én binnen de bedenktijd van 14 dagen, aan ons worden teruggestuurd. Indien de verpakking van het product is beschadigd of ontbreekt, dan kunnen wij dit product niet meer als nieuw verkopen. Daarom ontvang je hiervoor 70% van het aanschafbedrag terug. Voor gebruikte en beschadigde producten verwijzen wij je naar de garantievoorwaarden. Hiervoor kunnen we helaas het aanschafbedrag niet vergoeden.

Nadat het product gecontroleerd is en het voldoet aan de voorwaarden ontvang je je aanschafbedrag binnen 7 werkdagen terug. We betalen altijd terug via een overboeking.